Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Diensten

Wij bieden een gevarieerd dienstenpakket aan, zoals het aanleggen van sierbestrating en rioleringen, maar ook het leveren en leggen van betonplaten hoort daarbij. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparaties en onderhoud en leveren wij nieuwe en gebruikte materialen. Ons sterke punt is dat wij alles in eigen beheer doen en daarvoor hebben we vakbekwaam personeel in dienst. Niet alleen stratenmakers en machinisten, maar ook een aantal krachten die overal inzetbaar zijn. Bovendien kunnen wij al het tekenwerk voor een klus zelf uitvoeren en hebben wij veel materieel om mee te werken. Wij investeren jaarlijks veel in materieel en daardoor zijn wij altijd up-to-date en hoeven we nooit iets te huren. Dankzij al die machines kunnen wij veel werkzaamheden geautomatiseerd doen en zijn we eigenlijk erg innovatief bezig!

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar in Ens en in een straal van 50 km.

Onze diensten bestaan uit  (sier) bestrating, grondwerk, riolering, bestratingsmateriaal, reparatie, onderhoud, leveren betonplaten, leggen betonplaten, ontwerp- en advies. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in bestrating, grondwerk- en rioleringen.

Wat kunnen wij verder voor u betekenen: 

* Bestrating (ook machinaal)
* Grondwerk
* Rioleringen
* Betonplaten leggen en leveren
* Reparatie en onderhoud
* Leveren materialen, nieuw en gebruikt
* Ontwerp en advies